Hållbarhet & Återbruk

Annika Gustavsson skapar smycken att bära hela livet – till vardag och fest, år efter år. Tidlösa smycken av hög kvalitet som inte bara bärs och älskas av dig, utan som dessutom kan gå i arv från generation till generation. Som guldsmed lägger Annika stor vikt vid att kombinera gotländsk design och känsla med äkta naturmaterial och genuint hantverk. Alla smycken tillverkas i återvunnet silver och guld samt med konfliktfria ädelstenar.

Vi älskar återbruk!

Har du guld hemma som du inte använder? Hos oss är du välkommen att betala smycken från oss med ditt guld. Vi hjälper dig att analysera guldet, samt värdera det utifrån dagspris.

Bärbart och personligt
Kanske har du ärvt ett smycke som betyder mycket men som inte används? Då kan vi göra ett nytt smycke av just det guldet – ett smycke att älska och bära livet ut. Vi kan också plocka ur och återanvända ädelstenar och bevara gravyr, det gör det nya smycket lite extra personligt!
Ps. Vi rekommenderar alltid att du förvarar dina smycken i den medföljande asken (när du inte har dem på dig förstås). Där mår de som bäst, och gör att de håller sig skinande och rena mycket längre. Om du inte behöver asken är den gjord i miljövänliga material och går därför utmärkt att återvinna.