Förlovnings- och vigselringar för att göra er speciella dag ännu mer minnesvärd.

SOLITÄRRINGAR

En solitärring är en diamantring som ofta används som förlovningsring eller vigselring. De flesta ringarna går att få med alla typer av stenar, alltså prinsesslipade, runda eller varför inte smaragdslipade diamanter.

Hittar ni mot förmodan inte vad ni letar efter här så kan vi tillsammans med er arbeta fram en helt unik design. Våra solitärringar går att få i de flesta vanliga ädelmetaller.

ALLIANSRINGAR

Alliansringar är från början en ring som främst användes vid jubileum och symboliserar den eviga alliansen mellan två älskare.

Historien reflekterar även det faktum att en alliansring är infattade med diamanter längs hela ringens skena, vilket representerar att evig kärlek inte har ett slut.

SLÄTA RINGAR

Den klassiska förlovningsringen och, som tidigare nämnt, även vanlig som vigselring innan alliansringens intåg. Precis som det låter är en slät ring en ring helt utan stenar.

Däremot kan denna utgöras av två eller fler material, exempelvis av en blandning av rött och vitt guld. Det förekommer även släta ringar med mönster, till exempel mokumé.

STORLEKSGUIDE

När du väljer en vigselring är det viktigt att få rätt storlek för optimal komfort och passform. Fingrarna kan variera i storlek beroende på faktorer som temperatur och tid på dygnet. För att hitta rätt storlek kan du prova ringar som du trivs med och som sitter bra. Mät diametern på en befintlig ring eller mät omkretsen på fingret som ska bära ringen.

Vid val av storlek är det bra att tänka på följande:

  • Storleken kan variera under dagen och beroende på temperatur.
  • En bredare ring kan behöva en något större storlek än en smalare ring.
  • För ringar med större stenar kan en något tightare passform hjälpa till att hålla stenen i fokus och förhindra att den snurrar runt.
  • Om du planerar att bära flera ringar på samma finger är det bra om de matchar i storlek.

Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt storlek och har olika metoder för att säkerställa en perfekt passform. Vårt mål är att din vigselring ska vara bekväm och följa dig genom hela livet.

Boka en Personlig Tid för att Hitta Dina Drömringar

Genom att boka en tid kan vi garantera att du får vår fulla uppmärksamhet och tid för att besvara dina frågor och ge dig personlig rådgivning. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och göra din ringupplevelse minnesvärd.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Förlovnings- och vigselringar

En vigselring är inte bara ett smycke, utan en kärleksfull symbol som förenar två liv. På Annika Gustavsson Jewellery finner ni vigselringar som speglar er unika kärlekshistoria, omsorgsfullt tillverkade i återvunnet guld och med konfliktfria diamanter. "Varje ring jag designar är en hyllning till kärleken och de personliga historier som varje par bär med sig. Att få vara en del av ert livs mest betydelsefulla ögonblick är en ära och ett privilegium," säger Annika Gustavsson.

Vi erbjuder ett brett utbud av vigselringar för alla smaker: från solitärringar och alliansringar till halvallians- och släta ringar. Hos oss finns det inga rätt eller fel, det viktigaste är att ni hittar ringar som speglar era personligheter och er gemensamma stil. Använd vår storleksguide för att säkerställa att ni väljer rätt ringstorlek för er stora dag.

Många par väljer idag att förlova sig med en solitärring eller enstensring. När det gäller bröllopsringar finns det inga fasta regler. Klassiska, tidlösa designs kombinerat med moderna och personliga val gör att ni kan välja ringar som kompletterar varandra på bästa sätt. Förlovnings- och vigselringar behöver inte nödvändigtvis bäras på samma hand eller matcha varandra. Det ger frihet att välja det som passar er bäst, både estetiskt och praktiskt.

Diamantringar, solitärringar, förlovningsringar och mer – oavsett vad ni väljer, låt oss på Annika Gustavsson Jewellery hjälpa er att finna de ringar som bäst representerar ert band och era personligheter. Utforska vårt sortiment och låt oss tillsammans skapa minnen för livet med smycken som är lika unika som er kärlek.